Lelakonku

Versi: Lulu K Sondang

Koyo ngene lelakone uripku
Nganti kari sopo sing gelem nglakoni
Urip sarwo kekurangan, ora jodhang ora papan
Bari badan uripku kabur kanginan

Tresno kuwi ora kudu nduweni
Yen pinesti sopo sing biso malani
Ora merkakas penaki, jerone roso tresnaku
Mring kepiye wong tuwamu ora setuju

reff :
Besuk aku yen wurung dadi sisihanmu
Aku lilo urip dewe sanawahe
Aku lilo jo kuciwo tresnoku ki koyo ngopo
Dasar wedro tanpo restune wong tuwo

Mung welingku iki kanggo sliramu
Ojo lali bekti marang romo ibu
Aku mung biso ndedonga, pasrah karo sing kuoso
Mugo enggal entuk restune wong tuwo

reff :
Besuk aku yen wurung dadi sisihanmu
Aku lilo urip dewe sanawahe
Aku lilo jo kuciwo tresnoku ki koyo ngopo
Dasar wedro tanpo restune wong tuwo

Mung welingku iki kanggo sliramu
Ojo lali bekti marang romo ibu
Aku mung biso ndedonga, pasrah karo sing kuoso
Mugo enggal entuk restune wong tuwo
Mugo enggal entuk restune wong tuwo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *