Lelakon Dek Jaman Semono

Versi: Cici Miranda

Yen kelingan dek jaman semono
Roso ra sanggup yen tak bayangake
Sing diduweni lelakon ora becik
Nuruti ati sak gelem geleme dewe

Saben dino kelakuane ra mbejaji
Rono rene mung manutake pikirane
Ra ngrumangsani yen lakune olo
Sing ono kabeh digae sembrono

reff :
Endi sing becik lan kurang apik
Yen lagi karep ra dipikir disik
Ra ono sing biso nyegah lakune
Opo geleme kudu dilaksanaake

Ra keitung pirang taun lawase
Toto coro ra ono sing digowo
Mung manutake konco sak paran-paran
Ra ono pikiran mengko piye mburine

Yen kelingan dek jaman semono
Roso ra sanggup yen tak bayangake
Sing diduweni lelakon ora becik
Nuruti ati sak gelem geleme dewe

Saben dino kelakuane ra mbejaji
Rono rene mung manutake pikirane
Ra ngrumangsani yen lakune olo
Sing ono kabeh digae sembrono

reff :
Endi sing becik lan kurang apik
Yen lagi karep ra dipikir disik
Ra ono sing biso nyegah lakune
Opo geleme kudu dilaksanaake

Ra keitung pirang taun lawase
Toto coro ra ono sing digowo
Mung manutake konco sak paran-paran
Ra ono pikiran mengko piye mburine

Degan ijo iso nggo ngobati
Dek jaman semono ora ngelingi
Yen tak pikir nganti tekan saiki
Yen getun pasti tibo neng mburi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *