Keturutan (risti)

Versi: Risti ft. J-To

Lk :
Kowe, kowe dewe sing tak enteni
Ojo kowe ojo nganti lali
Kebangeten, katresnanku iki
Kapan aku biso dadi siji

Pr :
Sayang banget krungu suaramu
Aku ugo kangen sliramu
Kabengeten, ‘leh mu seneng aku
Cah bagus, aku bakal duwekmu

Lk : Umpamane kowe mbulan, aku gelem dadi lintange
Duet :Yen keturutan ra bakal tak lalekake
Lk : Umpamane kowe mbulan, aku gelem dadi lintange
Duet :Yen keturutan ra bakal tak lalekake

Pr :
Iki sing tak puji, rino kelawan wengi
Bebarengan karo kowe selawase…

reff :
Pr :
Sayang banget krungu suaramu
Aku ugo kangen sliramu
Kabengeten, ‘leh mu seneng aku
Cah bagus, aku bakal duwekmu

LK :
Sumpah aku saiki
Kowe ra bakal tak apusi
Segoro getih, aku yo ora wedi
Cah ayu, bumi iki sing nyekseni

Lk : Umpamane kowe mbulan, aku gelem dadi lintange
Duet :Yen keturutan ra bakal tak lalekake
Lk : Umpamane kowe mbulan, aku gelem dadi lintange
Duet :Yen keturutan ra bakal tak lalekake

Pr :
Iki sing tak puji, rino kelawan wengi
Bebarengan karo kowe selawase…

Duet : Bebarengan karo kowe selawase…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *