Keturutan (risti)


Keturutan
Ciptaan : ??
Vokal : Risti & J-To
Produksi : ??

Lk :
Kowe, kowe dewe sing tak enteni
Ojo kowe ojo nganti lali
Kebangeten, katresnanku iki
Kapan aku biso dadi siji

Pr :
Sayang banget krungu suaramu
Aku ugo kangen sliramu
Kabengeten, ‘leh mu seneng aku
Cah bagus, aku bakal duwekmu

Lk : Umpamane kowe mbulan, aku gelem dadi lintange
Duet :Yen keturutan ra bakal tak lalekake
Lk : Umpamane kowe mbulan, aku gelem dadi lintange
Duet :Yen keturutan ra bakal tak lalekake

Pr :
Iki sing tak puji, rino kelawan wengi
Bebarengan karo kowe selawase…

reff :

Pr :
Sayang banget krungu suaramu
Aku ugo kangen sliramu
Kabengeten, ‘leh mu seneng aku
Cah bagus, aku bakal duwekmu

LK :
Sumpah aku saiki
Kowe ra bakal tak apusi
Segoro getih, aku yo ora wedi
Cah ayu, bumi iki sing nyekseni

Lk : Umpamane kowe mbulan, aku gelem dadi lintange
Duet :Yen keturutan ra bakal tak lalekake
Lk : Umpamane kowe mbulan, aku gelem dadi lintange
Duet :Yen keturutan ra bakal tak lalekake

Pr :
Iki sing tak puji, rino kelawan wengi
Bebarengan karo kowe selawase…

Duet : Bebarengan karo kowe selawase…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=UeyXatzmYMw

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s