Kroso Enak

“Kroso Enak” Versi Demy Banyuwangi

Terus terang aneh rasane,
Digoyang kroso enake,
Tambah gawe roso senenge..

Durung njaluk, yo wis diweni
Moto ngantuk dikon tangi,
Ngempit sarung dibelani..

Sing iling emak bapak,
Sing mikir tonggo, kadung wis enak
Lali nong sopo sopo..

Sing iling lawang mbukak,
Silire angin bengi, nambai enak
Sampek ngilur tibane mimpi..

Durung njaluk, yo wis diweni
Moto ngantuk dikon tangi,
Ngempit sarung dibelani..

reff :
Sing iling lawang mbukak,
Silire angin bengi, nambai enak
Sampek ngilur tibane mimpi..

Terus terang aneh rasane,
Digoyang kroso enake,
Tambah gawe roso senenge..

Durung njaluk, yo wis diweni
Moto ngantuk dikon tangi,
Ngempit sarung dibelani..

Sing iling emak bapak,
Sing mikir tonggo, kadung wis enak
Lali nong sopo sopo..

Sing iling lawang mbukak,
Silire angin bengi, nambai enak
Sampek ngilur tibane mimpi..

Terus terang aneh rasane,
Digoyang kroso enake,
Tambah gawe roso senenge..

reff :
Sing iling emak bapak,
Sing mikir tonggo, kadung wis enak
Lali nong sopo sopo..

Sing iling lawang mbukak,
Silire angin bengi, nambai enak
Sampek ngilur tibane mimpi..

Sing iling emak bapak,
Sing mikir tonggo, kadung wis enak
Lali nong sopo sopo..

Sing iling lawang mbukak,
Silire angin bengi, nambai enak
Sampek ngilur tibane mimpi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *