Kroso Enak

Versi: Demy

Terus terang aneh rasane
Digoyang kroso enake
Tambah gawe roso senenge

Durung njaluk, yo wis diweni
Moto ngantuk dikon tangi
Ngempit sarung dibelani

Sing iling emak bapak
Sing mikir tonggo, kadung wis enak
Lali nong sopo sopo

Sing iling lawang mbukak
Silire angin bengi, nambai enak
Sampek ngilur tibane mimpi

Durung njaluk, yo wis diweni
Moto ngantuk dikon tangi
Ngempit sarung dibelani

reff :
Sing iling lawang mbukak
Silire angin bengi, nambai enak
Sampek ngilur tibane mimpi

Terus terang aneh rasane
Digoyang kroso enake
Tambah gawe roso senenge

Durung njaluk, yo wis diweni
Moto ngantuk dikon tangi
Ngempit sarung dibelani

Sing iling emak bapak
Sing mikir tonggo, kadung wis enak
Lali nong sopo sopo

Sing iling lawang mbukak
Silire angin bengi, nambai enak
Sampek ngilur tibane mimpi

Terus terang aneh rasane
Digoyang kroso enake
Tambah gawe roso senenge

reff :
Sing iling emak bapak
Sing mikir tonggo, kadung wis enak
Lali nong sopo sopo

Sing iling lawang mbukak
Silire angin bengi, nambai enak
Sampek ngilur tibane mimpi

Sing iling emak bapak
Sing mikir tonggo, kadung wis enak
Lali nong sopo sopo

Sing iling lawang mbukak
Silire angin bengi, nambai enak
Sampek ngilur tibane mimpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *