Kangen Sing Kebales

Versi: Reny Farida

Kangen keliwat kangene, seru keliwat rasane
Kangen sing ono putuse, seru keseron rasane
Nyikso nong ati, nyikso nong batin
kejobo riko teko, nggowo roso asih

reff :
Sun ambat ambat sukmone
Sun celuk celuk arane
Sun gugah gugah atine
Moro merene

Sun ambat ambat sukmone
Sun celuk celuk arane
Sun gugah gugah atine
Moro merene

Masio doh kono. masio doh kene
Sun jaluk teko’o, myakne ngelerem ati

reff :
Kangen iki apuwo sing kebales
Koyo ibarate gendang tabuh selisih
Kangen iki apuwo sing kebales
Koyo ibarate keplok tangan selisih

reff :
Kangen iki apuwo sing kebales
Koyo ibarate gendang tabuh selisih
Kangen iki apuwo sing kebales
Koyo ibarate keplok tangan selisih

Sun ambat ambat sukmone
Sun celuk celuk arane
Sun gugah gugah atine
Moro merene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *