Seminggu Ping Telu

Versi: Yuli

Najan seminggu, digilire ping telu
Kula nerima, bokat nasib diwayu
Kula rela kang…, kula rela…
Asal sampean, aja gawe lelara…

Kula bli njaluk, umah kaya istana
Kula bli pengen, emas karo permata
Cuma siji kang…, njalukane asal sing adil
Mbagi kasih sayange…

reff :
Senajan mangan, jajan sering pas-pasan
Kula tetep setia, demi cinta ning kakang

Ora perduli, najan kudu wayuan
Sing penting bebarengan, sampe akhire jaman

Kula bli njaluk, umah kaya istana
Kula bli pengen, emas karo permata
Cuma siji kang…, njalukane asal sing adil
Mbagi kasih sayange…

reff :
Senajan mangan, jajan sering pas-pasan
Kula tetep setia, demi cinta ning kakang

Ora perduli, najan kudu wayuan
Sing penting bebarengan, sampe akhire jaman

Najan seminggu, digilire ping telu
Kula nerima, bokat nasib diwayu
Kula rela kang…, kula rela…
Asal sampean, aja gawe lelara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *