Naleni Janji

Versi: Suliyana

Wengi iki, sun lungguh keloronan
Dikancani, padange sunare ulan..
Semene lawase, sun lan riko koncoan
Sing weruho, saiki dadi demenan..

Langit biru, lintange podo jejogedan
Ombak pesisir, geredoan kegirangan..
Dadi saksi wong loro dadi siji
Rembug gesah, podo naleni janji..

reff :
Condro dewi, nerangi petenge bumi
Pucuk pertamanan, nebarno arume kembang
Mego mego, uber-uberan nong nduwuran
Kemercike banyu, ngemuli ati hang turu

Semilir angin membat mayun ring gegodongan
Mugo ojo rontok ono ring latar..

Wengi iki, sun lungguh keloronan
Dikancani, padange sunare ulan
Semene lawase, sun lan riko koncoan
Sing weruho, saiki dadi demenan

reff :
Condro dewi, nerangi petenge bumi
Pucuk pertamanan, nebarno arume kembang..
Mego mego, uber-uberan nong nduwuran
Kemercike banyu, ngemuli ati hang turu..

Semilir angin membat mayun ring gegodongan
Mugo ojo rontok ono ring latar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *