Tego Lilo

Versi: Reny Farida

RING TENGAH BENGI, YORO HANG SEPI
MUNG SINARE LINTANG, HANG NGANCANI
ISUN NGGAWE GENDING, GENDING KANGGO TOMBO LARANE ATI
KARI MENTOLO, URIP ISUN RIKO SIKSO TEGO LILO

SEMENE SETAUN LAWASE, PARAN IKI WIS DADI PESTINE
UMPOMO ISUN BISO, LALEKAKEN OMONG RIKO JANJI URIP BARENG
TAPI NYATANE, APUWO RIKO NINGGALENO
ABOT ULIHE NYONGGO

reff :
MILINE BANYU KALI, EMBUH MANDEKE ONO RING ENDI
MASIO BATIN GEDIGI, BAKAL ISUN TETEP LAKONI
KEMBANG-KEMBANGE ATI, HANG SUN JALUK OJO RIKO LALI
MUGO RIKO ILINGO, SUN ENTENI SAMPEK NYOWO PISAH AMBI ROGO

SEMENE SETAUN LAWASE, PARAN IKI WIS DADI PESTINE
UMPOMO ISUN BISO, LALEKAKEN OMONG RIKO JANJI URIP BARENG
TAPI NYATANE, APUWO RIKO NINGGALENO
ABOT ULIHE NYONGGO

reff :
MILINE BANYU KALI, EMBUH MANDEKE ONO RING ENDI
MASIO BATIN GEDIGI, BAKAL ISUN TETEP LAKONI
KEMBANG-KEMBANGE ATI, HANG SUN JALUK OJO RIKO LALI
MUGO RIKO ILINGO, SUN ENTENI SAMPEK NYOWO PISAH AMBI ROGO

RING TENGAH BENGI, YORO HANG SEPI
MUNG SINARE LINTANG, HANG NGANCANI
ISUN NGGAWE GENDING, GENDING KANGGO TOMBO LARANE ATI
KARI MENTOLO, URIP ISUN RIKO SIKSO TEGO LILO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *