Munthak Manthuk

Versi: Cakung21 (celoteh anak kampung abad 21)

Hiyo wa….., hiyo hiyo wae
Hiyo wa….., hiyo hiyo wae
Hiyo wa, ojo yo hiyo wae

Sing tak jaluk ngomongo opo anane
Mergo kowe dikandhani meneng wae
Aku ngene [hiyo wae], aku ngunu [hiyo wae]
Suwe suwe aku ra kepenak dewe

Sak jujure aku ngomong karo kowe
Mumpung durung dipikir elek apike
Kowe seneng [ngomong wae], yen ra seneng [ngomong wae]
Mergo tresno iku kanggo selawase

[Ojo munthak manthuk, ojo munthak manthuk]
Yen pancen salah, ngomongo salah
[Ojo inggah inggih, ojo inggah inggih]
Inggah inggih nanging ora kepanggih

[Ojo munthak manthuk, ojo munthak manthuk]
Yen mung kanggo nyenengno ati
[Ojo inggah inggih, ojo inggah inggih]
Aku wedi, mengko jebul mbendhol mburi

Luwih becik, ngomong elek’e disik
Ra enak sethithik, nanging mburine apik

reff :
Hiyo wa….., hiyo hiyo wae
Hiyo wa….., hiyo hiyo wae
Hiyo wa, ojo yo hiyo wae

Sing tak jaluk ngomongo opo anane
Mergo kowe dikandhani meneng wae
Aku ngene [hiyo wae], aku ngunu [hiyo wae]
Suwe suwe aku ra kepenak dewe

Sak jujure aku ngomong karo kowe
Mumpung durung dipikir elek apike
Kowe seneng [ngomong wae], yen ra seneng [ngomong wae]
Mergo tresno iku kanggo selawase

[Ojo munthak manthuk, ojo munthak manthuk]
Yen pancen salah, ngomongo salah
[Ojo inggah inggih, ojo inggah inggih]
Inggah inggih nanging ora kepanggih

[Ojo munthak manthuk, ojo munthak manthuk]
Yen mung kanggo nyenengno ati
[Ojo inggah inggih, ojo inggah inggih]
Aku wedi, mengko jebul mbendhol mburi

Luwih becik, ngomong elek’e disik
Ra enak sethithik, nanging mburine apik