Sing Tak Karepke

Versi: Varity Saeri ft. Cendy Pawiroredjo

Lk :
Sing tak karepke ning njero atiku
Kebiso enggalo ketemu
Karo kowe yo sayangku
Sing nggudo atiku
Opo kowe isih eling marang aku

Pr :
Tibane ilo, ilo ning mripatku
Nganti netes teles ning pipiku
Amergo isih eling kowe, tekane seprene
Aku ora nggudo, aku seneng kowe

Lk : Ayem ning atiku tenanan , Amergo wis bebarengan
Pr : Ilang sepi njroning atiku, Yen wis iso nyekeli tanganmu
Duet : Opo iki wis pancen garise, Aku lan kowe wis dadi jodone

reff :
Pr :
Tibane ilo, ilo ning mripatku
Nganti netes teles ning pipiku
Amergo isih eling kowe, tekane seprene
Aku ora nggudo, aku seneng kowe

Lk : Ayem ning atiku tenanan, Amergo wis bebarengan
Pr : Ilang sepi njroning atiku, Yen wis iso nyekeli tanganmu
Duet : Opo iki wis pancen garise, Aku lan kowe wis dadi jodone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *