Omah Gubuk

Versi: Koes Plus

Esuk esuk, adus resik njur lungo macul
Ojo suluk, wong ra becik ramesti gundhul
Awan awan, ora udan ojo payungan
Yen ora doyan, mbok yo ojo melu kondangan

wong arep, ngundhuh klopo, ora biso menek
Mbok ojo, kondo kondo, klapane elek
Sore sore, lungguh ngebuk, do mangan tempe
Ojo ngece, omah gubuk omahe dewe

reff :
Esuk esuk, adus resik njur lungo macul
Ojo suluk, wong ra becik ramesti gundhul
Awan awan, ora udan ojo payungan
Yen ora doyan, mbok yo ojo melu kondangan

wong arep, ngundhuh klopo, ora biso menek
Mbok ojo, kondo kondo, klapane elek
Sore sore, lungguh ngebuk, do mangan tempe
Ojo ngece, omah gubuk omahe dewe

Esuk esuk, adus resik njur lungo macul
Ojo suluk, wong ra becik ramesti gundhul
Awan awan, ora udan ojo payungan
Yen ora doyan, mbok yo ojo melu kondangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *