Njaluk Sing Dowo

Versi: Rani T

Ah ah ah…, aku njaluk sing dowo
Ah ah ah…, aku pengen sing gede
Sing dowo pikirane, sing dowo rumah tanggane
Sing gede kasih sayange, sing gede cinta keluargane

Ah ah ah…, aku njaluk sing dowo
Ah ah ah…, aku pengen sing gede

reff :
Sing dowo…, [nikmat rasane]
Sing gede…, [menusuk hati]
Rumah tangga…, [ayo sing rukun]
Ojo nganti…, [podo bubaran]

Ingat-ingat pesen wong tuwo
Rumah tangga ojo brantakan
Cinta kasih…, dipertahankan

Ah ah ah…, aku njaluk sing dowo
Ah ah ah…, aku pengen sing gede

reff :
Sing dowo…, [nikmat rasane]
Sing gede…, [menusuk hati]
Rumah tangga…, [ayo sing rukun]
Ojo nganti…, [podo bubaran]

Ingat-ingat pesen wong tuwo
Rumah tangga ojo brantakan
Cinta kasih…, dipertahankan

Ah ah ah…, aku njaluk sing dowo
Ah ah ah…, aku pengen sing gede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *