Nggembol Duit

Lirik Lagu ke-700 Nggembol Duit
Versi: Bajang koplak ft. Nana Monica

lk :
NGGEMBOL DUWIT NDUK, NYLEMPIT NING SARUNG
SARUNG SUWEK, KECANTHOL GARANE PAYUNG
pr :
UDAN UDAN MAS, LANGITE MENDHUNG
MONGGO MAMPIR, KAMARE SUWUNG

lk :
KLOSO MENDONG ADUH DIK, OPO NING KASUR
NIKU TENAN, NOPO SAMPEANE NGLINDUR
pr :
MENTAL MENTUL, KAPUK E RANDU
YEN TO KASUR, KULO NYUWUN SATUS EWU

reff :
lk :
JANGKRIK NGERIK, SING GEDE ARANE GANGSIR
WAYAH WENGI, MUNG GAWE RUWETING PIKIR
pr :
LIRAK LIRIK MAS, ORA WANI MAMPIR
TAK KERIKE, ANGINE BEN NYINGKIR

reff :
lk :
KAPUR BARUS ADUH DIK, NYLEMPIT NING CLONO
BUBAR ADUS, PENAKE PENAKE NGOPO
pr :
UWONG BAGUS, KOK TAKONE NEKO-NEKO
WANI KENAL, OPO YO MUNG GUR SEMBRONO

reff :
lk :
KECETHIT ADUH DIK, NIKI KEPRIPUN
ADUH BIYUNG, NJALUK TOMBO BEN NDANG MANTUN
pr :
OJO KUATIR MAS, KULO NIKI DUKUN
PIJET KOMPLIT, NGANTI SAK RAMPUNGIPUN

duet :
PIJET KOMPLIT, KAGEM TIANG KETEDUN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *