Ela Elo (koes plus)

Versi: Koes Plus

Pitik cilik, mlebu omah mabur-mabur
Omah gede, omah gede pinggir tegalan
Isih cilik, isih cilik gampang diatur
Bareng gede, bareng gede ugal-ugalan

E…la elo, sawo dipangan uler
E…la elo, wong bodo ngaku pinter
E…la elo, ojo sodo ngapusi
E…la elo, mengko getun tibo mburi

E…la elo, sawo dipangan uler
E…la elo, wong bodo ngaku pinter
E…la elo, ojo sodo ngapusi
E…la elo, mengko getun tibo mburi

Manuk blekok soko wetan, kecanthol eri
Wetan kali wetan kali, omahe dewe
Arep alo’ arep alo’, ora wani
Mergo ngerti, sing nggawe bapake dewe

reff :
Pitik cilik, mlebu omah mabur-mabur
Omah gede, omah gede pinggir tegalan
Isih cilik, isih cilik gampang diatur
Bareng gede, bareng gede ugal-ugalan

E…la elo, sawo dipangan uler
E…la elo, wong bodo ngaku pinter
E…la elo, ojo sodo ngapusi
E…la elo, mengko getun tibo mburi

E…la elo, sawo dipangan uler
E…la elo, wong bodo ngaku pinter
E…la elo, ojo sodo ngapusi
E…la elo, mengko getun tibo mburi

Manuk blekok soko wetan, kecanthol eri
Wetan kali wetan kali, omahe dewe
Arep alo’ arep alo’, ora wani
Mergo ngerti, sing nggawe bapake dewe

E…la elo, sawo dipangan uler
E…la elo, wong bodo ngaku pinter
E…la elo, ojo sodo ngapusi
E…la elo, mengko getun tibo mburi

E…la elo, sawo dipangan uler
E…la elo, wong bodo ngaku pinter
E…la elo, ojo sodo ngapusi
E…la elo, mengko getun tibo mburi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *