Adem Panas

Versi: Sonny Josz

Adem panas awakku iki
Yen ora kepethukan kowe
Sedino rasane seminggu
Seminggu rasane rong minggu

Adem panas awakku iki
Yen aku adoh soko kowe
Pingine cedhak karo kowe
Yo mung kowe sing tak tresnani

OPo salah…, opo salah…
Aku tresno karo kowe
Opo kleru…, opo kleru…
Aku kedanan karo kowe

[Yo mung kowe…, yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak tresnani
[Yo mung kowe…, yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak sayangi

reff :
Adem panas awakku iki
Yen aku adoh soko kowe
Pingine cedhak karo kowe
Yo mung kowe sing tak tresnani

OPo salah…, opo salah…
Aku tresno karo kowe
Opo kleru…, opo kleru…
Aku kedanan karo kowe

[Yo mung kowe…, yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak tresnani
[Yo mung kowe…, yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak sayangi

OPo salah…, opo salah…
Aku tresno karo kowe
Opo kleru…, opo kleru…
Aku kedanan karo kowe

[Yo mung kowe…, yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak tresnani
[Yo mung kowe…, yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak sayangi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *