Tekan Entek Uripe

Versi: Elton Sodikromo

Ning impenmu iso mesem
Nek tak sawang ayem temen
Bungah susah wong loro bareng
Sliramu sing tak simpen

Wiwit cilik nganti gede
Sliramu tetep ning atine
Nduwe roso tresno, lan janji semono
Tresnane tekan entek uripe

reff :
Wiwit mbiyen iku panyuwunku
Tak turuti karepanmu
Ora iso nyawang liyane
Sliramu tetep ning atine
Nduwe roso tresno, lan janji semono
Tresnane tekan entek uripe

reff :
Tak gondeli tak sambunge atine
Tresnanku tresnanmu podo wae
Saben dino nyekel tangane
Lan ngelus pipine, ora enek lerene

Wiwit cilik nganti gede
Sliramu tetep ning atine
Nduwe roso tresno, lan janji semono
Tresnane tekan entek uripe

reff :
Ora iso nyawang liyane
Sliramu tetep ning atine
Nduwe roso tresno, lan janji semono
Tresnane tekan entek uripe

Tekan uripe……,
tekan uripe…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *