Sumarni

Versi: Sonny JOsz ft. Sisca Dewi

Lk :
Terus terang wae, aku naksir kowe
Ora peduli, kowe wis ono sing duwe
Arep turu kelingan, tangi turu kelingan
Rasane atiku, pengen ketemu

Terus terang wae, aku seneng kowe
Yen tak sawang-sawang, ora mboseni
Arep mangan kelingan, mari mangan kelingan
Ora kuat rasane, pengen ketemu

[Oo sumarni, oo sumarni]
Sumpah mati, aku tresno karo kowe
[Oo sumarni, oo sumarni]
Opo kowe gelem, dadi bojoku

Pr :
Opo iyo mas, kowe seneng aku
Aku ragu, aku wedi gawe dolanan
Yen pancene kangmas, seneng karo aku
Tak enteni kangmas, teko ning omahku

reff :
Lk :
Terus terang wae, aku seneng kowe
Yen tak sawang-sawang, ora mboseni
Arep mangan kelingan, mari mangan kelingan
Ora kuat rasane, pengen ketemu

[Oo sumarni, oo sumarni]
Sumpah mati, aku tresno karo kowe
[Oo sumarni, oo sumarni]
Opo kowe gelem, dadi bojoku

Pr :
Opo iyo mas, kowe seneng aku
Aku ragu, aku wedi gawe dolanan
Yen pancene kangmas, seneng karo aku
Tak enteni kangmas, teko ning omahku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *