Sing Sabar Lan Nrimo

Versi: A. Amatsalatoen

Kenek opo kok sajake sedih
Iku jalarane opo
Wong urip ning dunyo iki
Kudu sabar lang sing nrimo

Senajan kowe digunem konco
Tapi ojo dirungokno
Jalarane gunem ono
Iku marakake howo

Mulo pituturku iki dirungokake
Ojo ngrungokke marang perkoro
Wong urip ning dunyo iki
Kudu sabar lang sing nrimo

reff :
Kenek opo kok sajake sedih
Iku jalarane opo
Wong urip ning dunyo iki
Kudu sabar lang sing nrimo

Senajan kowe digunem konco
Tapi ojo dirungokno
Jalarane gunem ono
Iku marakake howo

Mulo pituturku iki dirungokake
Ojo ngrungokke marang perkoro
Wong urip ning dunyo iki
Kudu sabar lang sing nrimo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *