Nasib Lagi Mujur

Versi: Didi Kempot

NASIB YEN LAGI MUJUR, KABEH KOYO DIATUR
ORA BAKAL AJUR MUMUR, MAJU TERUS PANTANG MUNDUR

DONENG DIPAIDO KENENG, IKI CRITO DUDU DONGENG
ANAK KUCING JENENGE CEMENG, BOCAH NAGIS JENENGE GEMBENG

BUL MOBAL-MABUL, MANUK SAWAH JENENGE KUNTUL
MODALE MUNG DENGKUL, MESAM MESEM URIPE MAKMUR

BUL MOBAL-MABUL, BATUK NONONG ARANE MANYUL
ROKOK KEBAL-KEBUL, TURU ANGLER MLUNGKER NING KASUR

MLAKU OPO MANDEG, LUNGGUH OPO NGADEG
ORA TAU JUDEG, DUWITE TEKO SAK AMBREG

DONENG DIPAIDO KENENG, IKI CRITO DUDU DONGENG
ANAK KUCING JENENGE CEMENG, BOCAH NAGIS JENENGE GEMBENG

reff :
NASIB YEN LAGI MUJUR, KABEH KOYO DIATUR
ORA BAKAL AJUR MUMUR, MAJU TERUS PANTANG MUNDUR

DONENG DIPAIDO KENENG, IKI CRITO DUDU DONGENG
ANAK KUCING JENENGE CEMENG, BOCAH NAGIS JENENGE GEMBENG

BUL MOBAL-MABUL, MANUK SAWAH JENENGE KUNTUL
MODALE MUNG DENGKUL, MESAM MESEM URIPE MAKMUR

BUL MOBAL-MABUL, BATUK NONONG ARANE MANYUL
ROKOK KEBAL-KEBUL, TURU ANGLER MLUNGKER NING KASUR

MLAKU OPO MANDEG, LUNGGUH OPO NGADEG
ORA TAU JUDEG, DUWITE TEKO SAK AMBREG

NASIB YEN LAGI MUJUR, KABEH KOYO DIATUR
ORA BAKAL AJUR MUMUR, MAJU TERUS PANTANG MUNDUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *