Nandi Paranmu

Versi: Mantje Karso

Opo kowe ra kroso ning atimu
Niatku iki gandeng awakmu, nganti toh kowe woow…
Awan wengi kowe tak impi
Ning nganti kowe aku ora ngerti, cah ayu
Aku pengen nyedak awakmu, mrene yo…

Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Mrene nyedako aku, mrene ning sandingku
Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Banget kangen atiku, marang sliramu

Kroso sepi banget rasane atiku
Kroso sepi mikirke awakmu, nganti toh kowe,
Mrene nyedako aku, cah ayu
Mrene yo….

Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Mrene nyedako aku, mrene ning sandingku
Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Banget kangen atiku, marang sliramu

Aku ra bakal mblenjani awakmu
Mergo kowe sing tak tresnani, cah ayu…

reff :
Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Mrene nyedako aku, mrene ning sandingku
Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Banget kangen atiku, marang sliramu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *