Gudhane Ati

Versi: Dian Ratih

Sing kuwat isun kakang, riko gawe gedigi
Sing tau diblanjani, sing tau dikumpuli
Riko yo mung biso muring, mung biso ngeloro ati
Bengen riko nulih paran, nyang awak iki
Saiki isun wis dianggep mati

Balikno isun kakang, nang emak bapak bain
Isun yoro sing kuwat, urip bareng riko
Engeto bengen janjine, nang ngarep saksi lan waline
Janji setia selawase, sampek patine
Nyukupi sandang pangan, lahir batine

reff :
Sing pisan pindo, riko moro tangan
Sampek pipi iki, abang mberanang

Apuo riko tego mentolo
Natoni batin lan awak isun

Mulo isun lalekeno, sampek rikone rumongso
Mung siji kang sun angeno, balik nyang riko

Sing kuwat isun kakang, riko gawe gedigi
Sing tau diblanjani, sing tau dikumpuli
Riko yo mung biso muring, mung biso ngeloro ati
Bengen riko nulih paran, nyang awak iki
Saiki isun wis dianggep mati

reff :
Sing pisan pindo, riko moro tangan
Sampek pipi iki, abang mberanang

Apuo riko tego mentolo
Natoni batin lan awak isun

Mulo isun lalekeno, sampek rikone rumongso
Mung siji kang sun angeno, balik nyang riko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *