Ayu Adhine

Versi: Didi Kempot

Aku bingung milih endi
Bocah loro sarwo edipeni
Siji mbakyu siji adhi
Kabeh ayu yu,ayu yu, ayu…
Gawe bingung atiku

Cah loro podo kenese
Yen disawang kabeh nyenengake
Mestine ono bedane
Yen kon milih…lih, milih..lih, milih..
Aku milih adhine

reff :
Tuku jagung ning sar legi
Aku bingung milih endi
Kebacut mlebu ning ati

Tuku kayu ning sar gede
Yen ayu, ayu adhine
Yen kenes, kenes mbakyune

Tuku jagung ning sar legi
Aku bingung milih endi
Kebacut mlebu ning ati

Tuku kayu ning sar gede
Yen ayu, ayu adhine
Yen kenes, kenes mbakyune

reff :
Aku bingung milih endi
Bocah loro sarwo edipeni
Siji mbakyu siji adhi
Kabeh ayu yu,ayu yu, ayu…
Gawe bingung atiku

Cah loro podo kenese
Yen disawang kabeh nyenengake
Mestine ono bedane
Yen kon milih…lih, milih..lih, milih..
Aku milih adhine

reff :
Tuku jagung ning sar legi
Aku bingung milih endi
Kebacut mlebu ning ati

Tuku kayu ning sar gede
Yen ayu, ayu adhine
Yen kenes, kenes mbakyune

Tuku jagung ning sar legi
Aku bingung milih endi
Kebacut mlebu ning ati

Tuku kayu ning sar gede
Yen ayu, ayu adhine
Yen kenes, kenes mbakyune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *