Aku sedih

Denpasar Moon versi jawa suriname
Versi: Jacinta Zevania

Opo ngene, rasane urip dewe
Sumirah, sanetro ning atiku
Mangan ora doyan, awakku nganti kuru
Ning nggonku, mikirke sliramu

Aku sedih, kowe mlenjani
Aku sedih, kowe lali janji
Bolak-balik,aku ngenteni
Durung wanciku iki

Kapan kowe, biso bali ning panggonku
Aku kangen, kangen marang sliramu
Kapan kowe, biso bali ning sandingku
Opo kowe, wis lali marang awakku

reff :
Opo ngene, rasane urip dewe
Sumirah, sanetro ning atiku
Mangan ora doyan, awakku nganti kuru
Ning nggonku, mikirke sliramu

Aku sedih, kowe mlenjani
Aku sedih, kowe lali janji
Bolak-balik,aku ngenteni
Durung wanciku iki

Kapan kowe, biso bali ning panggonku
Aku kangen, kangen marang sliramu
Kapan kowe, biso bali ning sandingku
Opo kowe, wis lali marang awakku
Opo kowe, wis lali marang awakku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *