Sewulan Maning

Versi: Aas Rolani

Tunggu kang sewulan maning
Yen sampean pengen kesanding
Aja watir sun ingkar janji
Yen wis jodo pasti bakal dadi siji

Rong taun kita pisahan
Nahan rindu ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang aja luruh ganti dingin

reff :
Cinta [cinta], cerita impian kita
Kakang besok pasti kelaksana

Rindu [rindu], rintihan sing jero kalbu
Kakang sewulan maning ketemu

Mulane kang ayo dedonga
Muga ana restu sing kuasa

Rong taun kita pisahan
Nahan rindu ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang aja luruh ganti dingin

reff :
Cinta [cinta], cerita impian kita
Kakang besok pasti kelaksana

Rindu [rindu], rintihan sing jero kalbu
Kakang sewulan maning ketemu

Mulane kang ayo dedonga
Muga ana restu sing kuasa

Tunggu kang sewulan maning
Yen sampean pengen kesanding
Aja watir sun ingkar janji
Yen wis jodo pasti bakal dadi siji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *