Manuk Kepudang

Versi: Iwi S.

Manuk kepudang, wulune kuning
Sing diadang adang, bli bisa ketemu maning
Kebayang-bayang, keimpi-impi
Turu bli bisa lali, kelingan pujaan ati

Gubug duwur, ning tengah tengah sawah
Mengkenen temen, wong demen durung kelakon
Rindu rindu, wong sing ditunggu-tunggu
Pribasa sampe sewindu, akhire ketiban nafsu

Manuk kepudang, wulune kuning
Sing tek sayang-sayang, Ora bisa jodoh maning

reff :
Manuk kepudang, wulune kuning
Sing diadang adang, bli bisa ketemu maning
Kebayang-bayang, keimpi-impi
Turu bli bisa lali, kelingan pujaan ati

Gubug duwur, ning tengah tengah sawah
Mengkenen temen, wong demen durung kelakon
Rindu rindu, wong sing ditunggu-tunggu
Pribasa sampe sewindu, akhire ketiban nafsu

Manuk kepudang, wulune kuning
Sing tek sayang-sayang, Ora bisa jodoh maning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *