Kembange Rindu

Versi: Waty Risnawati

Sewulan nembe pisahan,
Kesane kaya wis tetaunan
Kelingan karo kasih pujaan,
Cuma kakang sing tek sayang

Yen awan dadi bayangan,
Yen bengi kakang dadi impian
Apa maning bengi jagate udan,
Ati rindu ora ketahan

reff :
Bantal guling sing dadi batur sepi
Sing nyakseni tangis ning tengah wengi
Perasaan keder ora karuan
Duh mengkemnen ati nyandang kasmaran

Rintike udan oh bisikana
Suara ati sing lagi kesepian
Ati kelayu kebayang-bayang
Musim udang dadi kembange rindu

Sewulan nembe pisahan,
Kesane kaya wis tetaunan
Kelingan karo kasih pujaan,
Cuma kakang sing tek sayang

reff :
Bantal guling sing dadi batur sepi
Sing nyakseni tangis ning tengah wengi
Perasaan keder ora karuan
Duh mengkemnen ati nyandang kasmaran

Rintike udan oh bisikana
Suara ati sing lagi kesepian
Ati kelayu kebayang-bayang
Musim udang dadi kembange rindu

Sewulan nembe pisahan,
Kesane kaya wis tetaunan
Kelingan karo kasih pujaan,
Cuma kakang sing tek sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *