Jemblemu

Versi: Dian Ratih ft. Sodiq

Lk :
Megol mrono, alak megol mrene dik
Sun kepingin njawil bokonge
Gitar spanyol yoro bodine
Alak emak sing kuat seksine

Pr :
Jawil jawil, ojo jawil jawil kang
Iki bokong dudu jajan cenil
Mbok yo mikir, e riko mikiro kang
Hang riko jawil, larang regane

reff :
Lk :
E gedigi dik, jo gedigu dik
Riko muring paran sebabe
Kadung sun luput, yo sepurane
Ojo salah, jemblem maksude

E gedigi dik, jo gedigu dik
Riko muring paran sebabe
Kadung sun luput, yo sepurane
Ojo salah, jemblem maksude

Pr :
MUlo dasar, gombal mukiyo kang
Buru ngomong gede bokonge
Terus terang ngomongo terus terang kang
Jawil jawil e paran karepe

Lk :
Jemblemu dik, jemblemu dik
Isun mung pingin tuku jemblemu
Jemblemu dik, jemblemu dik
Jemblemu siji piro regane

Pr :
Jemblemku kang, jemblemku kang
Jemblemku larang,larang regane
Jemblemku kang, jemblemku kang
Mung kari siji, ono hang duwe

reff :
Lk :
Megol mrono, alak megol mrene dik
Sun kepingin njawil bokonge
Gitar spanyol yoro bodine
Alak emak sing kuat seksine

Pr :
Jawil jawil, ojo jawil jawil kang
Iki bokong dudu jajan cenil
Mbok yo mikir, e riko mikiro kang
Hang riko jawil, larang regane

reff :
Lk :
E gedigi dik, jo gedigu dik
Riko muring paran sebabe
Kadung sun luput, yo sepurane
Ojo salah, jemblem maksude

E gedigi dik, jo gedigu dik
Riko muring paran sebabe
Kadung sun luput, yo sepurane
Ojo salah, jemblem maksude

Pr :
MUlo dasar, gombal mukiyo kang
Buru ngomong gede bokonge
Terus terang ngomongo terus terang kang
Jawil jawil e paran karepe

Lk :
Jemblemu dik, jemblemu dik
Isun mung pingin tuku jemblemu
Jemblemu dik, jemblemu dik
Jemblemu siji piro regane

Pr :
Jemblemku kang, jemblemku kang
Jemblemku larang,larang regane
Jemblemku kang, jemblemku kang
Mung kari siji, ono hang duwe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *