Welas Kawitan

Versi: Reny Farida

NYAWANG SEPISAN, PINGIN NYAWANG MANING
LARE GANTENG KELAMBI KUNING
AREP SUN PARANI, AREP SUN KENALI
DEG-DEGAN ATI MERGO SUN WEDI

TAPI SUN PIKIR, KUDU KAPAN MANING
SUN BISO KENAL LARE IKI
TERUS SUN PARANI, TERUS SUN KENALI
NURUTI PARAN KAREPE ATI

KENALAN…, NGAJAK SALAM-SALAMAN
RASANE ATI DEG-DEGAN
KENALAN…, PODO OMONG-OMONGAN
SUN KROSO LARENE, DUH PODO SENENGE

reff :
DUH YO SENENGE, NYANDING LARENE
RAINO LAN BENGI SUN YO MIKIRI
LARE HANG DADI KEMBANGE ATI

DUH YO SENENGE, NYANDING LARENE
HANG SUN KAREPNO, RIKO KROSO O
RASANE ATI KARI GEDIGI

reff :
DUH YO SENENGE, NYANDING LARENE
RAINO LAN BENGI SUN YO MIKIRI
LARE HANG DADI KEMBANGE ATI

DUH YO SENENGE, NYANDING LARENE
HANG SUN KAREPNO, RIKO KROSO O
RASANE ATI KARI GEDIGI
RASANE ATI KARI GEDIGI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *