Sewu Dadi Siji

Versi: Novy Amanda

Klawan nangis tengah wengi
Pengen dadi siji karo kekasih hati
Senajana kakang due rabi
Karena kula cinta tetep dilakoni

Tapi kien apa sing terjadi
Sing tek puja-puja, cuman gawe sengsara
Orang nyangka sing ora diduga
Sampean sulaya nyiksa jiwa raga

Klawan nangis tengah wengi

reff :
Janji pasti kawin ora bukti
Lara ati sewu dadi siji

Janji pasti kawin ora bukti
Lara ati sewu dadi siji

Duh mama tulungana kula
Duh mimi hampura kula

Tapi kien apa sing terjadi
Sing tek puja-puja, cuman gawe sengsara
Orang nyangka sing ora diduga
Sampean sulaya nyiksa jiwa raga

Klawan nangis tengah wengi

reff :
Janji pasti kawin ora bukti
Lara ati sewu dadi siji

Janji pasti kawin ora bukti
Lara ati sewu dadi siji

Duh mama tulungana kula
Duh mimi hampura kula

Tapi kien apa sing terjadi
Sing tek puja-puja, cuman gawe sengsara
Orang nyangka sing ora diduga
Sampean sulaya nyiksa jiwa raga

Klawan nangis tengah wengi
Pengen dadi siji karo kekasih hati
Senajana kakang due rabi
Karena kula cinta tetep dilakoni
Klawan nangis tengah wengi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *