Kalung Cinta

Versi: Indah Andarini

KALUNG CINTA, SING MBOK WEHNO AKU
PINONGKO TONDHO TRESNO ASIH
KANGGO SLIRAKU

ATI SENENG, RAISO TAK GAMBARNO
ROSO ENDAH GEBYARING DUNYO
PEPAK KEMBANG TRESNO, OH..KASIHKU

BAKAL TAK SIMPEN, KALUNG CINTAMU
LAN TAK RAWAT, SELAWAS URIPKU
KALUNG CINTA, LAMBANG TRESNAMU

ATI SENENG, RAISO TAK GAMBARNO
ROSO ENDAH GEBYARING DUNYO
PEPAK KEMBANG TRESNO, OH..KASIHKU

reff :
KALUNG CINTA, SING MBOK WEHNO AKU
PINONGKO TONDHO TRESNO ASIH
KANGGO SLIRAKU

ATI SENENG, RAISO TAK GAMBARNO
ROSO ENDAH GEBYARING DUNYO
PEPAK KEMBANG TRESNO, OH..KASIHKU

BAKAL TAK SIMPEN, KALUNG CINTAMU
LAN TAK RAWAT, SELAWAS URIPKU
KALUNG CINTA, LAMBANG TRESNAMU

ATI SENENG, RAISO TAK GAMBARNO
ROSO ENDAH GEBYARING DUNYO
PEPAK KEMBANG TRESNO, OH..KASIHKU.
OH..KASIHKU, OH..KASIHKU, OH..KASIHKU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *