Isep Isep Tebu

Versi: Ella Nurhayati

Ning sor wiwitan dembara
Kita wong loro memadu cinta
Saling janji setia
Kisah cinta seia sekata

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampek wis kliwat tanggale
Tapi durung ana lamarane

reff :
Janji janji tinggal janji
Ora pernah ditepati
Dasar wong lanang tukmis
Rayuan manis serba romantis

Rasa rasa isin ning batur
Ning wong tua lan sedulur
Wis lawas demenan
Durung bae kawinan

Isep isep tebu
Kakang ning pinggir kali
Sekien wis layu,
Kulane ditinggal kari

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampek wis kliwat tanggale
Tapi durung ana lamarane

reff :
Janji janji tinggal janji
Ora pernah ditepati
Dasar wong lanang tukmis
Rayuan manis serba romantis

Rasa rasa isin ning batur
Ning wong tua lan sedulur
Wis lawas demenan
Durung bae kawinan

Isep isep tebu
Kakang ning pinggir kali
Sekien wis layu,
Kulane ditinggal kari

Ning sor wiwitan dembara
Kita wong loro memadu cinta
Saling janji setia
Kisah cinta seia sekata

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *