Arjuna Ireng

Versi: Dian Anic

Bagus temen rupane, Sapa bae arane
Kuayang senenge,Yen sun dadi jodone

Ganteng gagah perkasa, satria sing pendawa
Arjuna ireng, gawe pikiran puyeng
Gawe pikiran puyeng….

reff :
Najan ireng uwonge, tapi ganteng rupane
Senajan ireng kulite, bagus ning tingkah lakune

Bagen arjuna ireng, julukane wong ganteng
Manis yen dipandeng mesem,akeh wong wadon kesengsem
Arjuna ireng, satria ganteng

Ganteng gagah perkasa, satria sing pendawa
Arjuna ireng, gawe pikiran puyeng
Gawe pikiran puyeng….

reff :
Najan ireng uwonge, tapi ganteng rupane
Senajan ireng kulite, bagus ning tingkah lakune

Bagen arjuna ireng, julukane wong ganteng
Manis yen dipandeng mesem,akeh wong wadon kesengsem
Arjuna ireng, satria ganteng

Bagus temen rupane, Sapa bae arane
Kuayang senenge,Yen sun dadi jodone

Ganteng gagah perkasa, satria sing pendawa
Arjuna ireng, gawe pikiran puyeng
Gawe pikiran puyeng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *