Wong nDeso

Versi: Tukul Arwana

Yo wis ben, wong arep ngomong opo
Yo wis ben, aku ini memang wong ndeso
Yo wis ben, arep ngomong empat mata
Yo wis ben, sing penting ora kalah karo wong kota
Yo wis ben, wong arep ngomong opo

reff :
Memang tampang aku katrok
Tapi rejekine kota
Tampang nggak jadi ukuran
Kadang wajah kota [rejekine ndeso]

Pancen aku wong ndeso
Soal cinta aku romeo
Buanyak cewek sing tresno
Tapi ora tak pikirin
Tak sobek-sobek [masa bodoh]

Yo wis ben, wong arep ngomong opo

reff :
Memang tampang aku katrok
Tapi rejekine kota
Tampang nggak jadi ukuran
Kadang wajah kota [rejekine ndeso]

Pancen aku wong ndeso
Soal cinta aku romeo
Buanyak cewek sing tresno
Tapi ora tak pikirin
Tak sobek-sobek [masa bodoh]

Yo wis ben, wong arep ngomong opo
Yo wis ben, aku ini memang wong ndeso
Yo wis ben, arep ngomong empat mata
Yo wis ben, sing penting ora kalah karo wong kota
Yo wis ben, wong arep ngomong opo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *