Selawase (elton sodikromo)


elton-sodikromo_jacinta-zevania
Versi : Elton Sodikromo ft. Jacinta Zevania

Lk:
Selawase,
Tresnane mung kanggo kowe..
Ora iso tak lalekke,
Ora gelem liyane kowe jodone..

Pr:
Percoyo duwe roso tresno,
Senajan aku adoh..
Mugo kito,
Tentrem ayem ra nganti cidro..

Lk:
Senenganku,
Marang sliramu..
Ora koyo liyane,
Kowe kembang uripku..

Pr:
Selawase,
Karo kowe senengane..
Tresnane,
Ora ono enteke..

Lk:
Marine,
Yen ketemu kowe..
Wong siji,
Sing tak pilih..

reff:
Pr:
Semono ugo,
Kroso ning dodo..
Karo nelongso..
LK:
Nggawe gelo,
Iku marakake loro..

Pr;
Senajan adoh,
Tetep neng atiku..
Ora ono liyane,
Tekane seprene..

Lk:
Selawase,
Karo kowe senengane..
Tresnane,
Ora ono enteke..

Pr:
Marine,
Yen ketemu kowe
Wong siji,
Sing tak pilih..

Pr:
Selawase,
Karo kowe senengane..
Tresnane,
Ora ono enteke..

Lk:
Marine,
Yen ketemu kowe..
Wong siji,
Sing tak pilih..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Elton Sodikromo ft. Jacinta Zevania]
[ti: Selawase]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[id: vviqoncu]
[00:00.03]Selawase
[00:00.03]by : Elton S ft. Jacinta Z.
[00:11.03]
[00:13.03]>>>
[00:14.03]>>
[00:15.03]>
[00:16.03]Lk: Selawase,
[00:19.25]Lk: Tresnane mung kanggo kowe..
[00:28.09]Lk: Ora iso tak lalekke,
[00:34.06]Lk: Ora gelem liyane kowe jodone..
[00:41.59]
[00:45.75]Pr: Percoyo duwe roso tresno,
[00:53.29]Pr: Senajan aku adoh..
[00:58.51]Pr: Mugo kito tentrem ayem,
[01:07.84]Pr: Ra nganti cidro..
[01:13.19]
[01:16.79]Lk: Senenganku,
[01:18.79]Lk: Marang sliramu..
[01:23.77]Lk: Ora koyo liyane,
[01:27.81]Lk: Kowe kembang uripku..
[01:31.85]Pr: Selawase,
[01:36.20]Pr: Karo kowe senengane..
[01:40.52]Pr: Tresnane,
[01:42.52]Pr: Ora ono enteke..
[01:47.42]Lk: Marine,
[01:49.42]Lk: Yen ketemu kowe..
[01:54.58]Lk: Wong siji,
[01:56.58]Lk: Sing tak pilih..
[02:02.54]
[02:31.05]>>>
[02:32.05]>>
[02:33.05]>
[02:34.05]Pr: Semono ugo,
[02:36.05]Pr: Kroso neng dodo,
[02:41.05]Pr: Karo nelongso..
[02:46.09]Lk: Nggawe gelo,
[02:52.19]Lk: Iku marak’ake loro..
[02:59.15]
[03:04.37]Pr: Senajan adoh,
[03:06.37]Pr: Tetep neng atiku..
[03:11.59]Pr: Ora ono liyane,
[03:13.59]Pr: Tekane seprene..
[03:19.11]Lk: Selawase
[03:23.28]Lk: Karo kowe senengane,
[03:27.32]Lk: Tresnane,
[03:30.51]Lk: ora ono enteke..
[03:35.25]Pr: Marine,
[03:38.73]Pr: Yen ketemu kowe..
[03:42.45]Pr: Wong siji,
[03:44.58]Pr: Sing tak pilih..
[03:50.04]Pr: Selawase
[03:54.28]Pr: karo kowe senengane,
[03:57.77]Pr: Tresnane,
[04:01.75]Pr: Ora ono enteke..
[04:05.56]Lk: Marine,
[04:09.09]Lk: Yen ketemu kowe..
[04:13.39]Lk: Wong siji,
[04:15.82]Lk: Sing tak pilih..
[04:20.05]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s