Stasiun Jogja

Versi: Indah Andarini

Atiku kroso trenyuh, rekolo mbok tinggal lungo
Ra kuoso aku tahan, motoku mbrebes mili
Aku tansah kelingan, ku ora lali
Sliraku mbok rangkul, dudu sliramu lungo

Stasiun jogjakarta, sing dadi saksine
Atimu lan atiku, najan adoh tetep nyawiji

reff :
Atiku kroso trenyuh, rekolo mbok tinggal lungo
Ra kuoso aku tahan, motoku mbrebes mili
Aku tansah kelingan, ku ora lali
Sliraku mbok rangkul, dudu sliramu lungo

Stasiun jogjakarta, sing dadi saksine
Atimu lan atiku, najan adoh tetep nyawiji

reff :
Aku tansah kelingan, ku ora lali
Sliraku mbok rangkul, dudu sliramu lungo

Stasiun jogjakarta, sing dadi saksine
Atimu lan atiku, najan adoh tetep nyawiji

Aku tansah kelingan, ku ora lali
Sliraku mbok rangkul, dudu sliramu lungo

Stasiun jogjakarta, sing dadi saksine
Atimu lan atiku, najan adoh tetep nyawiji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *