Ora Biso Turu (koes plus)


Koes-Plus_1
Versi: Koes Plus

Aku durung tau, ora biso turu
Rino wengi tansah, mikirake
Putri paling ayu, rumongso atiku
Kejobo dewekne, ra no liyo..

Ra angkuh bocahe, luhur bebudene
Manut marang bopo, lan biyunge..

reff :
Wah piye carane, ngentukake dekne
Mongko aku emoh, sing liyane
Tak slimur atiku, ugo pikiranku
Ojo nganti keno, loro kuru..

Ra angkuh bocahe, luhur bebudene
Manut marang bopo, lan biyunge..

Aku durung tau, ora biso turu
Rino wengi tansah, mikirake
Putri paling ayu, rumongso atiku
Kejobo dewekne, ra no liyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: chlbuccv]
[ar: Koes Plus]
[ti: Ora Biso Turu]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:34]
[00:01.06]Ora Biso Turu
[00:09.76]by: Koes Plus
[00:12.76]
[00:14.76]>>>
[00:15.76]>>
[00:16.76]>
[00:17.76]Aku durung tau,
[00:20.46]ora biso turu
[00:23.66]Rino wengi
[00:25.71]tansah mikirake..
[00:30.25]Putri paling ayu,
[00:32.81]rumongso atiku
[00:36.28]Kejobo dewekne
[00:39.46]ra no liyo..
[00:42.37]Ra angkuh bocahe,
[00:45.55]luhur bebudene
[00:49.16]Manut marang bopo,
[00:52.14]lan biyunge..
[00:55.38]
[01:18.01]>>>
[01:19.01]>>
[01:20.01]>
[01:21.01]Wah piye carane,
[01:23.50]ngentukake dekne
[01:26.74]Mongko aku emoh,
[01:30.03]sing liyane..
[01:33.15]Tak slimur atiku,
[01:36.12]ugo pikiranku
[01:39.37]Ojo nganti keno,
[01:42.78]loro kuru..
[01:46.02]Ra angkuh bocahe,
[01:48.88]luhur bebudene
[01:52.31]Manut marang bopo,
[01:55.54]lan biyunge..
[01:58.59]Aku durung tau,
[02:02.59]ora biso turu..
[02:05.45]Rino wengi
[02:07.44]tansah mikirake
[02:11.48]Putri paling ayu,
[02:14.77]rumongso atiku
[02:18.14]Kejobo dewekne,
[02:20.93]ra no liyo..
[02:23.73]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s