Ora Biso Turu (koes plus)

Versi: Koes Plus

Aku durung tau, ora biso turu
Rino wengi tansah, mikirake
Putri paling ayu, rumongso atiku
Kejobo dewekne, ra no liyo..

Ra angkuh bocahe, luhur bebudene
Manut marang bopo, lan biyunge..

reff :
Wah piye carane, ngentukake dekne
Mongko aku emoh, sing liyane
Tak slimur atiku, ugo pikiranku
Ojo nganti keno, loro kuru..

Ra angkuh bocahe, luhur bebudene
Manut marang bopo, lan biyunge..

Aku durung tau, ora biso turu
Rino wengi tansah, mikirake
Putri paling ayu, rumongso atiku
Kejobo dewekne, ra no liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *