Dondong Opo Salak (mus mulyadi)


Mus-Mulyadi_6
Versi: Mus Mulyadi

Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Gendhong opo mundhak, ojo thithik-thithik
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik

Adhi nderek ibu, tindhak menyang pasar
Ora pareng rewel, ora pareng nakal
Mengko ibu mesti, mundhut oleh-oleh
Gedhang karo roti, adhi diparingi

Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Gendhong opo mundhak, ojo thithik-thithik
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik

reff:
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Gendhong opo mundhak, ojo thithik-thithik
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik

Ojo ringak ringik dik, adhi bocah pinter
Ora koyo kae, sithik-sithik nangis
Galoh ibu rawuh, ngasto oleh-oleh
Ayo ngguyu disik, ee eh ra sembodo

Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Gendhong opo mundhak, ojo thithik-thithik
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik
——————
[ver: lyrics]
[id: bkzvnbch]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Dondong Opo Salak]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:49]
[00:00.06]Dondong Opo Salak
[00:00.06]by: Mus Mulyadi
[00:27.06]
[00:29.06]>>>
[00:30.06]>>
[00:31.06]>
[00:32.06]Dondong opo salak,
[00:35.16]duku cilik-cilik
[00:38.35]Gendhong opo mundhak,
[00:41.39]ojo thithik-thithik
[00:44.68]Dondong opo salak,
[00:47.79]duku cilik-cilik
[00:51.02]Ngandhong opo mbecak,
[00:54.02]mlaku thimik-thimik
[00:58.24]Adhi nderek ibu,
[01:00.90]tindhak menyang pasar
[01:04.07]Ora pareng rewel,
[01:06.88]ora pareng nakal
[01:10.73]Mengko ibu mesti,
[01:13.84]mundhut oleh-oleh
[01:17.25]Gedhang karo roti,
[01:20.14]adhi diparingi
[01:23.75]Dondong opo salak,
[01:27.44]duku cilik-cilik
[01:30.07]Gendhong opo mundhak,
[01:33.10]ojo thithik-thithik
[01:36.54]Dondong opo salak,
[01:39.34]duku cilik-cilik
[01:42.82]Ngandhong opo mbecak,
[01:45.98]mlaku thimik-thimik
[01:48.97]
[02:04.04]>>>
[02:05.04]>>
[02:06.04]>
[02:07.04]Dondong opo salak,
[02:10.44]duku cilik-cilik
[02:13.27]Gendhong opo mundhak,
[02:16.57]ojo thithik-thithik
[02:19.94]Dondong opo salak,
[02:22.93]duku cilik-cilik
[02:26.21]Ngandhong opo mbecak,
[02:29.46]mlaku thimik-thimik
[02:33.75]Ojo ringak ringik dik,
[02:36.36]adhi bocah pinter
[02:39.29]Ora koyo kae,
[02:42.40]sithik-sithik nangis
[02:45.89]Galoh ibu rawuh,
[02:48.68]ngasto oleh-oleh
[02:52.48]Ayo ngguyu disik,
[02:55.27]ee eh ra sembodo
[02:59.26]Dondong opo salak,
[03:01.63]duku cilik-cilik
[03:04.92]Gendhong opo mundhak,
[03:07.90]ojo thithik-thithik
[03:11.51]Dondong opo salak,
[03:14.38]duku cilik-cilik
[03:17.79]Ngandhong opo mbecak,
[03:21.04]mlaku thimik-thimik
[03:24.82]
————–
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Dondong Opo Salak (mus mulyadi)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s