Tuntunan Dadi Tontonan

Versi: Cak Dikin

Opo wis malik kiblat,
Opo arep kiamat,
Pejabat dolanan akrobat..

Janji mung koyo sulap,
Ra nggoceli martabat,
Seneng gawe gelo ati rakyat..

reff :
Delengen kae, mlebu pakunjaran
Pejabat kang sak wenang-wenang..
KOk yo ra isin, malah mesem ngguyu
Nutupi morale sing kleru..

Janji ngendi kok makmurke rakyat,
Nyatane rakyat podo kesrakat,
Rakyat bingung mikir nganti tobat,
Akeh pejabat podo kualat..

Delengan kae dulur,
Yen pemimpine ngawur,
Sak sak gawe kabar kang kabur..

Dudu maneh tuntunan,
Nanging malah tontonan,
Tuntunan dadi tontonan..

reff :
Opo wis malik kiblat,
Opo arep kiamat,
Pejabat dolanan akrobat..

Janji mung koyo sulap,
Ra nggoceli martabat,
Seneng gawe gelo ati rakyat..

reff :
Delengen kae, mlebu pakunjaran
Pejabat kang sak wenang-wenang..
KOk yo ra isin, malah mesem ngguyu
Nutupi morale sing kleru..

Janji ngendi kok makmurke rakyat,
Nyatane rakyat podo kesrakat,
Rakyat bingung mikir nganti tobat,
Akeh pejabat podo kualat..

Delengan kae dulur,
Yen pemimpine ngawur,
Sak sak gawe kabar kang kabur..

Dudu maneh tuntunan,
Nanging malah tontonan,
Tuntunan dadi tontonan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *