Sampek Engtay

Versi: Basuki ft. Vivi

Pr : Koh sampek…
Lk : Semo engtay…
Pr : Opo kowe ni ai wo ma…
Lk : Engtay me…
Pr : Piye koh sampek..
Lk : Tresnaku dunyo akherat

Pr : Yen mengkono koh sampek
Lk : Yo piye engtay me
Pr : Aku weling ojo nganti lali
Lk : Weling opo ni engtay..,Ndang kondho ho cah ayu
Pr : Jo gegowo nyang omahku

Pr : Ing dino…, siji songo, loro wolu telu pitu
Lk : Engtay me…
Pr : Piye kok sampek
Lk : Opo mung kuwi welingmu
Pr : Yo mung kuwi koh sampek, ojo nganti keliru
Lk : Yo engtay bakal tak estokkke

Pr : Aku pamit koh sampek
Lk : Lha aku piye ni engtay
Pr : Ojo kuatir sok bakal ketemu

reff :
Pr : Koh sampek…
Lk : Semo engtay…
Pr : Opo kowe ni ai wo ma…
Lk : Engtay me…
Pr : Piye koh sampek..
Lk : Tresnaku dunyo akherat

Pr : Yen mengkono koh sampek
Lk : Yo piye engtay me
Pr : Aku weling ojo nganti lali
Lk : Weling opo ni engtay..,Ndang kondho ho cah ayu
Pr : Jo gegowo nyang omahku

Pr : Ing dino…, siji songo, loro wolu telu pitu
Lk : Engtay me…
Pr : Piye kok sampek
Lk : Opo mung kuwi welingmu
Pr : Yo mung kuwi koh sampek, ojo nganti keliru
Lk : Yo engtay bakal tak estokkke

Pr : Aku pamit koh sampek
Lk : Lha aku piye ni engtay
Pr : Ojo kuatir sok bakal ketemu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *