Rabi Rondo

Versi: Cak Dikin ft. Lilin Herlina

Pr :
Nderek tepang mas, sampean niku sinten
Saben ndino mapak kulo wonten peken
Baris mawon, mboten usah reko-reko
Wongkang suko, kulo niki sampun rondo

Lk :
Ora cidro dik, aku iki isih joko
Yo ben rondo, nyatane aku tresno
Jo kuwatir jo sumelang, ojo-ojo samar
Entenono minggu ngarep, aku ngelamar

reff :
Pr :
Ampun guyon mas, ampun ampun nggudo
Kulo kapok yen mengkono nganti cidro

Lk :
Wani sumpah, wani tanggung perkarane
Nadyan rondo, pancen tak karepake

Pr :
Nopo leres mas, engko gek lamis
Ojo-ojo gelo tembe mburine

Lk :
Sayur asem dik, kecut rasane
Atiku ayem, rabi rondo karo kowe

reff :
Pr :
Nderek tepang mas, sampean niku sinten
Saben ndino mapak kulo wonten peken
Baris mawon, mboten usah reko-reko
Wongkang suko, kulo niki sampun rondo

Lk :
Ora cidro dik, aku iki isih joko
Yo ben rondo, nyatane aku tresno
Jo kuwatir jo sumelang, ojo-ojo samar
Entenono minggu ngarep, aku ngelamar

reff :
Pr :
Ampun guyon mas, ampun ampun nggudo
Kulo kapok yen mengkono nganti cidro

Lk :
Wani sumpah, wani tanggung perkarane
Nadyan rondo, pancen tak karepake

Pr :
Nopo leres mas, engko gek lamis
Ojo-ojo gelo tembe mburine

Lk :
Sayur asem dik, kecut rasane
Atiku ayem, rabi rondo karo kowe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *