Ora Kuat Nelongso


Ora Kuat Nelongso
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Andarini
Produksi : ??

Mbok yo sing sabar, sing sareh
Ojo tresno mobedo aku
Yen kang mas isih tresno aku
Arep kondo sak nyatane

Kang mas ojo gelo lan cuwo
Yen aku mengko kondo
Pengen suwene nunggu sliramu
Ora kuat urip kijenan

*)
Koyo ngene pancen lakone
Sliramu lan sliraku
Ora biso nyanding dadi siji
Senajan sliramu wisih tresno

Sing luput, aku sing luput
Aku nyuwun pangapuro
Pancen aku ora biso netepi
Janjiku setyo marang sliramu

Nelongso, sliramu nelongso
Kudu gelo, watesing nelongso
Aku iki wanito bioso
Sing ora biso netepi janji

Mbok yo sing sabar, sing sareh
Ojo tresno mobedo aku
Yen kang mas isih tresno aku
Arep kondo sak nyatane

Kang mas ojo gelo lan cuwo
Yen aku mengko kondo
Pengen suwene nunggu sliramu
Ora kuat urip kijenan

reff :
kembali ke *)..koyo ngene pancen…

Ora kuat urip kijenan
Ora kuat urip kijenan
Ora kuat urip kijenan
Ora kuat urip kijenan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=c6W7wCMCubQ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s