Ora Kuat Nelongso

Versi: Indah Andarini

Mbok yo sing sabar, sing sareh
Ojo tresno mobedo aku
Yen kang mas isih tresno aku
Arep kondo sak nyatane

Kang mas ojo gelo lan cuwo
Yen aku mengko kondo
Pengen suwene nunggu sliramu
Ora kuat urip kijenan

Koyo ngene pancen lakone
Sliramu lan sliraku
Ora biso nyanding dadi siji
Senajan sliramu wisih tresno

Sing luput, aku sing luput
Aku nyuwun pangapuro
Pancen aku ora biso netepi
Janjiku setyo marang sliramu

Nelongso, sliramu nelongso
Kudu gelo, watesing nelongso
Aku iki wanito bioso
Sing ora biso netepi janji

Mbok yo sing sabar, sing sareh
Ojo tresno mobedo aku
Yen kang mas isih tresno aku
Arep kondo sak nyatane

Kang mas ojo gelo lan cuwo
Yen aku mengko kondo
Pengen suwene nunggu sliramu
Ora kuat urip kijenan

reff :
Koyo ngene pancen lakone
Sliramu lan sliraku
Ora biso nyanding dadi siji
Senajan sliramu wisih tresno

Sing luput, aku sing luput
Aku nyuwun pangapuro
Pancen aku ora biso netepi
Janjiku setyo marang sliramu

Nelongso, sliramu nelongso
Kudu gelo, watesing nelongso
Aku iki wanito bioso
Sing ora biso netepi janji

Mbok yo sing sabar, sing sareh
Ojo tresno mobedo aku
Yen kang mas isih tresno aku
Arep kondo sak nyatane

Kang mas ojo gelo lan cuwo
Yen aku mengko kondo
Pengen suwene nunggu sliramu
Ora kuat urip kijenan

Ora kuat urip kijenan
Ora kuat urip kijenan
Ora kuat urip kijenan
Ora kuat urip kijenan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *