Meh Sugih

Lirik Lagu ke-650 Meh Sugih
Versi: Cak Dikin

TANGI TURU, ESUK-ESUK MANGAN BOLU
BUBAR ADUS, SARAPANKU TONGSENG WEDHUS..
MOCO KORAN, NYAMIKANE LEMPER KETAN
LUNGGUH JEGANG, SORE-SORE NYRUPUT WEDANG..

WAYAH BENGI, AKEH CEWEK SING NGGOLEKI
‘DO NILPUNI, NGAJAK KENCAN NGANTI ANTRI..
AKU BINGUNG, KEPIYE NGGONKU NGLAKONI
RESIKO WONG, BAGUS KOYO AKU IKI..

reff :
SUGIH ORA REKOSO..
PANCENE SUWARGO NDONYA..
PENGIN OPO WATON OBO..
KABEH WIS SARWO SUMEDYO..

MOBILKU MEGAH MENGKILAT,
OMAH TINGKAT BOJO PAPAT,
SAESTU RASANE NIKMAT,
KOYO KOYO RA KIAMAT,MAT MAT MAT MAT..

NANGING WINGI, ONO CRITO NGUCIWANI
AKU GELO, GELAKU NGANTI SAIKI..
LAGI PENAK NGRASAKKE SUGIHKU IKI
JEBULANE KUWI KABEH AMUNG NGIMPI..

reff :
TANGI TURU, ESUK-ESUK MANGAN BOLU
BUBAR ADUS, SARAPANKU TONGSENG WEDHUS..
MOCO KORAN, NYAMIKANE LEMPER KETAN
LUNGGUH JEGANG, SORE-SORE NYRUPUT WEDANG..

WAYAH BENGI, AKEH CEWEK SING NGGOLEKI
‘DO NILPUNI, NGAJAK KENCAN NGANTI ANTRI..
AKU BINGUNG, KEPIYE NGGONKU NGLAKONI
RESIKO WONG, BAGUS KOYO AKU IKI..

reff :
SUGIH ORA REKOSO..
PANCENE SUWARGO NDONYA..
PENGIN OPO WATON OBO..
KABEH WIS SARWO SUMEDYO..

MOBILKU MEGAH MENGKILAT,
OMAH TINGKAT BOJO PAPAT,
SAESTU RASANE NIKMAT,
KOYO KOYO RA KIAMAT,MAT MAT MAT MAT..

NANGING WINGI, ONO CRITO NGUCIWANI
AKU GELO, GELAKU NGANTI SAIKI..
LAGI PENAK NGRASAKKE SUGIHKU IKI
JEBULANE KUWI KABEH AMUNG NGIMPI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *