Kembang Turu

Versi: Shirley Amatredjo

Wis tak liwati,
Gedene gunung sing ngalangi lakuku
Wis tak sebrangi,
Segoro sing misahke kowe lan aku

Rino kelawan wengi,
Anggonku nggoleki nganti tibo tangi
Kesel ra tak roso,
Nganti ilang rasane panas lautan

Angete roso sing manggon njero dodo
Koyo geni sing mari disiram lengo
Mbulak-mbulak koyo ati sing nekat
Ora wedi senadyan toto lan pati

suwene aku ora ketemu
Karo kowe wong bagus kembang turuku
Yen wis bagus ojo ninggalke aku
Kancanono nganti tutuke umurku

reff :
Rino kelawan wengi,
Anggonku nggoleki nganti tibo tangi
Kesel ra tak roso,
Nganti ilang rasane panas lautan

Angete roso sing manggon njero dodo
Koyo geni sing mari disiram lengo
Mbulak-mbulak koyo ati sing nekat
Ora wedi senadyan teko lan pati

suwene aku ora ketemu
Karo kowe wong bagus kembang turuku
Yen wis bagus ojo ninggalke aku
Kancanono nganti tutuke umurku

suwene aku ora ketemu
Karo kowe wong bagus kembang turuku
Yen wis bagus ojo ninggalke aku
Kancanono nganti tutuke umurku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *