Abang Abang

Versi: Indah Andarini

Abang-abang, sing abang lambene
Yen sing ireng, idep lan alise..
Lha yen nyawang, sing nyawang mripate
Lha yen seneng, kepranan atine..

Abang-abang, abang kebaya’e
Lha kembange, putih kembang mlati..
Lha yen loro, loro tepangane
Salah siji pancen dadi ati..

Dene seneng, senajan trimo nyawang
Wis kawektu, keterucut tembunge..
Yen toh tresno ora mung lelamisan
Ing lahir tulusing batine..

Abang-abang, sing abang lambene
Yen sing ireng, idep lan alise..
Lha yen nyawang, sing nyawang mripate
Njur kepincut, kepranan atine..

reff :
Abang-abang, abang kebaya’e
Lha kembange, putih kembang mlati
Lha yen loro, loro tepangane
Salah siji pancen dadi ati

Dene seneng, senajan trimo nyawang
Wis kawektu, keterucut tembunge..
Yen toh tresno ora mung lelamisan
Ing lahir tulusing batine..

Abang-abang, sing abang lambene
Yen sing ireng, idep lan alise
Lha yen nyawang, sing nyawang mripate
Njur kepincut, kepranan atine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *