What What I’am ( Opo Opo Aku )

Versi: Cak Dikin

Ilingo jaman mlarate
Golek upo duh rekasane
Ora esuk awan sore
Penting ora ngguling kendhile

Kelakon saiki penak
Ning wong lanang kowe ra nyanak
Gombal rampung diguwak
Koyo macan saiki galak

Wis pinter nyambut gawe
Ning wong lanang trus nyingkirake

[What what i’am]
Sithik-sithik opo-opo aku
[What what i’am]
Yen rekoso opo-opo aku

[What what i’am]
Mikir omah opo-opo aku
[What what i’am]
Yen ra kuat tak tinggal mlayu

reff :
Ilingo jaman mlarate
Golek upo duh rekasane
Ora esuk awan sore
Penting ora ngguling kendhile

Kelakon saiki penak
Ning wong lanang kowe ra nyanak
Gombal rampung diguwak
Koyo macan saiki galak

Wis pinter nyambut gawe
Ning wong lanang trus nyingkirake

[What what i’am]
Sithik-sithik opo-opo aku
[What what i’am]
Yen rekoso opo-opo aku

[What what i’am]
Mikir omah opo-opo aku
[What what i’am]
Yen ra kuat tak tinggal mlayu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *