Tumbal Katresnan

Versi: Nyimut

Opo mbok kiro dolanan,
Limang taun kok mung lelamisan..
Getun rumongso kelangan,
E lha kojur aku kang kapusan..

Jarene sliramu tresno,
Nyatane saiki ninggal kromo..
Opo rasamu wis mati,
Janji-janji amung mbalenjani..

Yo wis kono kaki,
Tak lilakno yen sliramu rabi..
Percuma yen tak gondheli,
Yen tundane ngloro-ngloro ati..

Tak jaluk sing asih tenan,
Tutup anggonmu mbangun bebrayan..
Tresno ra mung nggo dolanan,
Kulo kang dadi tumbal katresnan..

reff :
Opo mbok kiro dolanan,
Limang taun kok mung lelamisan..
Getun rumongso kelangan,
E lha kojur aku kang kapusan..

Jarene sliramu tresno,
Nyatane saiki ninggal kromo..
Opo rasamu wis mati,
Janji-janji amung mbalenjani..

Yo wis kono kaki,
Tak lilakno yen sliramu rabi..
Percuma yen tak gondheli,
Yen tundane ngloro-ngloro ati..

Tak jaluk sing asih tenan,
Tutup anggonmu mbangun bebrayan..
Tresno ra mung nggo dolanan,
Kulo kang dadi tumbal katresnan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *