Tumbal Katresnan



Versi: Nyimut

Opo mbok kiro dolanan,
Limang taun kok mung lelamisan..
Getun rumongso kelangan,
E lha kojur aku kang kapusan..

Jarene sliramu tresno,
Nyatane saiki ninggal kromo..
Opo rasamu wis mati,
Janji-janji amung mbalenjani..

Yo wis kono kaki,
Tak lilakno yen sliramu rabi..
Percuma yen tak gondheli,
Yen tundane ngloro-ngloro ati..

Tak jaluk sing asih tenan,
Tutup anggonmu mbangun bebrayan..
Tresno ra mung nggo dolanan,
Kulo kang dadi tumbal katresnan..

reff :
Opo mbok kiro dolanan,
Limang taun kok mung lelamisan..
Getun rumongso kelangan,
E lha kojur aku kang kapusan..

Jarene sliramu tresno,
Nyatane saiki ninggal kromo..
Opo rasamu wis mati,
Janji-janji amung mbalenjani..

Yo wis kono kaki,
Tak lilakno yen sliramu rabi..
Percuma yen tak gondheli,
Yen tundane ngloro-ngloro ati..

Tak jaluk sing asih tenan,
Tutup anggonmu mbangun bebrayan..
Tresno ra mung nggo dolanan,
Kulo kang dadi tumbal katresnan..
———————
[ver: lyrics]
[id: zlspohci]
[ar: Nyimut]
[ti: Tumbal Katresnan]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:03]
[00:00.04]Opo mbok kiro dolanan,
[00:07.25]Limang taun kok mung lelamisan..
[00:15.05]Getun rumongso kelangan,
[00:21.73]E lha kojur aku kang kapusan..
[00:29.22]Jarene sliramu tresno,
[00:35.44]Nyatane saiki ninggal kromo..
[00:42.87]Opo rasamu wis mati,
[00:50.42]Janji-janji amung mbalenjani..
[01:02.96]Yo wis kono kaki,
[01:10.57]Tak lilakno yen sliramu rabi..
[01:23.86]Percuma yen tak gondheli,
[01:32.73]Yen tundane ngloro-ngloro ati..
[01:46.77]
[01:51.32]Tak jaluk sing asih tenan,
[01:59.93]Tutup anggonmu mbangun bebrayan..
[02:11.73]Tresno ra mung nggo dolanan,
[02:22.02]Kulo kang dadi tumbal katresnan..
[02:33.69]
[03:04.04]>>>
[03:05.04]>>
[03:06.04]>
[03:07.04]Opo mbok kiro dolanan,
[03:15.47]Limang taun kok mung lelamisan..
[03:25.58]Getun rumongso kelangan,
[03:35.07]E lha kojur aku kang kapusan..
[03:47.42]Jarene sliramu tresno,
[03:57.65]Nyatane saiki ninggal kromo..
[04:07.76]Opo rasamu wis mati,
[04:17.81]Janji-janji amung mbalenjani..
[04:31.97]Yo wis kono kaki,
[04:39.15]Tak lilakno yen sliramu rabi..
[04:51.57]Percuma yen tak gondheli,
[04:59.62]Yen tundane ngloro-ngloro ati..
[05:13.91]
[05:18.15]Tak jaluk sing asih tenan,
[05:26.95]Tutup anggonmu mbangun bebrayan..
[05:36.56]Tresno ra mung nggo dolanan,
[05:47.23]Kulo kang dadi tumbal katresnan..
[06:01.08]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s