Penunggu Cinta

Versi: Cak Dikin

Udokoro limang sasi,
Layangku kok ora mbok balesi
Opo kowe ra ngerteni,
Sabendino yen tak impi-impi

Opo wis ra ono dalan
Anggonku pingin gempil katresnan
Sliramu mung lelewoan
Opo suratku mbok guak ndalan

Isih sabar ati iki
Nunggu walesanmu
Nadyan paite walesan
Mbok tolak cintaku

Aduh angin kabarono
Yen aku tetep ngenteni trisno
Ora lamis samudono
Yen tresnaku tulus jiwo rogo

reff :
Udokoro limang sasi,
Layangku kok ora mbok balesi
Opo kowe ra ngerteni,
Sabendino yen tak impi-impi

Opo wis ra ono dalan
Anggonku pingin gempil katresnan
Sliramu mung lelewoan
Opo suratku mbok guak ndalan

Isih sabar ati iki
Nunggu walesanmu
Nadyan paite walesan
Mbok tolak cintaku

Aduh angin kabarono
Yen aku tetep ngenteni trisno
Ora lamis samudono
Yen tresnaku tulus jiwo rogo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *