Kembang Mawar (yanti lesmono)

Versi: Yanti Lesmono

Opo wernane kembang,
Benang songketan ngenam tali sulaman
Kapit kayu plituran,
Nambahi elok yen disawang

Rasane ati iki
Tresnoku iki koyo kembang kuwi
Prasasat datan alum
Tansah seger keno tetese embun

Mendah bungah atiku
Senenge aku yen ngrasake lelamunku
Mawar sing ning omahmu
Dadi perlambang tresnamu

Bola-bali wis tak coba, nanging ra biso
Senajan mung sak kedeping netro
Lali kepingin lali nyatane
Tansah nggondeli

reff :
Rasane ati iki
Tresnoku iki koyo kembang kuwi
Prasasat datan alum
Tansah seger keno tetese embun

Mendah bungah atiku
Senenge aku yen ngrasake lelamunku
Mawar sing ning omahmu
Dadi perlambang tresnamu

Bola-bali wis tak coba, nanging ra biso
Senajan mung sak kedeping netro
Lali kepingin lali nyatane
Tansah nggondeli
Lali kepingin lali nyatane
Tansah nggondeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *