Dapur Ngebul

Versi: Cak Dikin ft. Lilin Herlina

Pr :
Aduh kakang, kowe bali nggowo opo
Aku durung biso blonjo
Galo kendile wis nggoling
Anakmu wis gulung koming
Ora sadar ora eling

Lk :
Aduh mbokne, laris manis tanjung kimpul
Barang habis duit kumpul
Sing penting dapure ngebul
Anak bojo biso kumpul
Waton biso kumpul,pul.pul,pul,puull

Pr :
Aduh sayang, bojo sing tak sayang-sayang
Lumrahe dadi wong lanang
Ngopeni anak bojone
Ojo nuruti karepe
Mung senenge dewe

Lk :
Mbok ojo kuatir dik
Ojo ketar ketir dik
Aku mesti mikir
Mesemo sitik wae dik
Sangune lungo,
Nggolek sandang pangan

Pr :
Gedang opo pakel mas
Omong pancen gampang mas
Sing nglakoni angel
Segane soko tiwul mas
Sing penting opo…
Dapur biso ngebul

reff :
Pr :
Aduh kakang, kowe bali nggowo opo
Aku durung biso blonjo
Galo kendile wis nggoling
Anakmu wis gulung koming
Ora sadar ora eling

Lk :
Aduh mbokne, laris manis tanjung kimpul
Barang habis duit kumpul
Sing penting dapure ngebul
Anak bojo biso kumpul
Waton biso kumpul,pul.pul,pul,puull

Pr :
Aduh sayang, bojo sing tak sayang-sayang
Lumrahe dadi wong lanang
Ngopeni anak bojone
Ojo nuruti karepe
Mung senenge dewe

Lk :
Mbok ojo kuatir dik
Ojo ketar ketir dik
Aku mesti mikir
Mesemo sitik wae dik
Sangune lungo,
Nggolek sandang pangan

Pr :
Gedang opo pakel mas
Omong pancen gampang mas
Sing nglakoni angel
Segane soko tiwul mas
Sing penting opo…
Dapur biso ngebul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *