Genduk Ayu

Genduk Ayu
Ciptaan : Nur Bayan
Vokal : Nur Bayan
Produksi : ??

Genduk ayu wulandari,
Opo kowe ora ngerti
Sejatine tresnoku ra ono liyo
Mung siji kowe sing nang ati

reff :

Genduk ayu sing tak tresnani
Ra tak songko, ra tak kiro
Adoh aku moro, teko nggowo tresno
Jebul kowe wis karo wong liyo

Kok tegone awakmu, gawe gelo atiku
Medot katresnan sing wis ketali nang ati
Atiku ra karuan, nalikane pisahan
Keloro-loro, keronto-ronto nandang roso jroning dodo

Koyo lading sing kok tancepke dodoku
Nganti asat getih jroning sumsumku

reff :

Genduk ayu sing tak tresnani
Ra tak songko, ra tak kiro
Adoh aku moro, teko nggowo tresno
Jebul kowe wis karo wong liyo

Kok tegone awakmu, gawe gelo atiku
Medot katresnan sing wis ketali nang ati
Atiku ra karuan, nalikane pisahan
Keloro-loro, keronto-ronto nandang roso jroning dodo

Koyo lading sing kok tancepke dodoku
Nganti asat getih jroning sumsumku
Nganti asat getih jroning sumsumku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=16QcR_B8TII

Advertisements

Keblondrok

Keblondrok
Ciptaan : Nur Bayan
Vokal : Nur Bayan
Produksi : ??

Sakdurunge aku wis nate matur
Yen sliramu pancen angel diatur
Dikandani ora ngerti, dituturi malah ndadi
Njur saiki getun sing kok temoni

Paribasane, koyo-koyone,
Pilih pilih tebu nanging oleh boleng
Disawang koyo jutawan, nganggo dasi sepatonan
Jebul nyatane mung apus-apusan

reff :

Bapak ibu dulur-dulur wis ngandani
Yen pancen awakmu rabiso ngerteni
Ra perduli kiwo-tengen malah nggondok ati mangkel
Jebul deweke ora keno dicekel

Mulane awakmu, ojo grusa-grusu
Pitutur wong tuwo mbokyo digunakno
Dadiyo peng-eling-eling yo ben ora keno beling
Getun mburi ajur mumur dadi siji

E…yae, mulane yen dikandani dirungokno
E…yae, ojo ngengkel sak penak karep udel-e
E…yae, pitutur wong tuwo yo pancen malati
E…yae, ojo sampek kowe mengko getun mburi

Kabeh mau keno digae tulodho
Yen tumindak ojo sembrono
Mugo-mugo ora nemoni olo
Ngunduh kamulyan ono uripmu

reff :

Sakdurunge aku wis nate matur
Yen sliramu pancen angel diatur
Dikandani ora ngerti, dituturi malah ndadi
Njur saiki getun sing kok temoni

Paribasane, koyo-koyone,
Pilih pilih tebu nanging oleh boleng
Disawang koyo jutawan, nganggo dasi sepatonan
Jebul nyatane mung apus-apusan

Mulane awakmu, ojo grusa-grusu
Pitutur wong tuwo mbokyo digunakno
Dadiyo peng-eling-eling yo ben ora keno beling
Getun mburi ajur mumur dadi siji

E…yae, mulane yen dikandani dirungokno
E…yae, ojo ngengkel sak penak karep udel-e
E…yae, pitutur wong tuwo yo pancen malati
E…yae, ojo sampek kowe mengko getun mburi

E…yae, mulane yen dikandani dirungokno
E…yae, ojo ngengkel sak penak karep udel-e
E…yae, pitutur wong tuwo yo pancen malati
E…yae, ojo sampek kowe mengko getun mburi

Kabeh mau keno digae tulodho
Yen tumindak ojo sembrono
Mugo-mugo ora nemoni olo
Ngunduh kamulyan ono uripmu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LKrf5xIWwXY

Kelingan (nur bayan)

nur-bayan_15
Versi: Nur Bayan

Kelingan aku marang sliramu,
Naliko biyen tak elus rambutmu..
Kroso ngangeni rino lan wengi,
Nanging saiki kowe wis lali..

Kelingan aku marang sliramu,
Naliko biyen tak gengem tanganmu..
Keroso adem ayem ing jiwo,
Nanging saiki kowe wis lungo..

Umpamane aku biso mbaleni wektu iku,
Pengen tak wenehne kabeh roso katresnanku..
Ora tak gae loro, utowo tak gae gelo..

Nanging saikine kabeh wis telat kanggoku,
Mergo kowe wis lungo ninggalke awakku..
Wis ben-ne aku dewe ngeling-eling sliramu,
Mugo nang kono kowe mulyo..

reff:
Kelingan aku marang sliramu,
Naliko biyen tak gengem tanganmu..
Keroso adem ayem ing jiwo,
Nanging saiki kowe wis lungo..

Umpamane aku biso mbaleni wektu iku,
Pengen tak wenehne kabeh roso katresnanku..
Ora tak gae loro, utowo tak gae gelo..

Nanging saikine kabeh wis telat kanggoku,
Mergo kowe wis lungo ninggalke awakku..
Wis ben-ne aku dewe ngeling-eling sliramu,
Mugo nang kono kowe mulyo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nwupancu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kelingan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:00.05]Kelingan
[00:00.05]by: Nur Bayan
[00:30.05]
[00:32.05]>>>
[00:33.05]>>
[00:34.05]>
[00:35.05]Kelingan aku marang sliramu,
[00:42.59]Naliko biyen tak elus rambutmu..
[00:49.39]Kroso ngangeni rino lan wengi,
[00:55.58]Nanging saiki kowe wis lali..
[01:03.22]
[01:22.44]Kelingan aku marang sliramu,
[01:30.14]Naliko biyen tak gengem tanganmu..
[01:36.96]Keroso adem ayem ing jiwo,
[01:43.90]Nanging saiki kowe wis lungo..
[01:52.93]
[01:54.01]Umpamane aku biso mbaleni wektu iku,
[02:00.35]Pengen tak wenehne kabeh roso katresnanku.
[02:08.28]Ora tak gae loro,
[02:11.98]utowo tak gae gelo..
[02:20.00]
[02:22.63]Nanging saikine kabeh,
[02:26.30]wis telat kanggoku
[02:29.33]Mergo kowe wis lungo ninggalke awakku..
[02:35.66]Wis ben-ne aku dewe ngeling-eling sliramu,
[02:42.75]Mugo nang kono kowe mulyo..
[02:49.35]
[03:21.39]>>>
[03:22.39]>>
[03:23.39]>
[03:24.39]Kelingan aku marang sliramu,
[03:30.39]Naliko biyen tak gengem tanganmu..
[03:37.05]Keroso adem ayem ing jiwo,
[03:44.03]Nanging saiki kowe wis lungo..
[03:52.64]Umpamane aku biso mbaleni wektu iku,
[04:01.74]Pengen tak wenehne kabeh roso katresnanku..
[04:08.45]Ora tak gae loro,
[04:11.94]utowo tak gae gelo..
[04:19.98]Nanging saikine kabeh,
[04:26.37]wis telat kanggoku
[04:29.67]Mergo kowe wis lungo ninggalke awakku..
[04:36.38]Wis ben-ne aku dewe ngeling-eling sliramu,
[04:43.20]Mugo nang kono kowe mulyo..
[04:51.59]
————-
Preview:

Putri Mripat Biru

Putri Mripat Biru
Ciptaan : ??
Vokal : Slamet Riyadi
Produksi : ??

Rasane susah atiku,
Yen durung iso ketemu
Ketemu wong ayu,
Putri mripat biru sir-siran atiku

Yen dewe sepi rasane,
Tanpo putri ning sandingku
Kangen ning ati iki,
Ora sandiworo nanging nyoto tresnaku

Sabendino nganti keimpi-impi,
Ndukuh do atiku rino lan wengi
Aduh putri sing mripat biru
Rungokno tembang jroning atiku

Neng kamarku isih ono fotomu
Tak sawang tak elus yen arep turu
Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

reff :

Yen dewe sepi rasane,
Tanpo putri ning sandingku
Kangen ning ati iki,
Ora sandiworo nanging nyoto tresnaku

Sabendino nganti keimpi-impi,
Ndukuh do atiku rino lan wengi
Aduh putri sing mripat biru
Rungokno tembang jroning atiku

Neng kamarku isih ono fotomu
Tak sawang tak elus yen arep turu
Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Dww_LHbbU-s

Urip Mung Sepisan

Urip Mung Sepisan
Ciptaan : ??
Vokal : Trisman Ralim
Produksi : ??

Urip ning alam dunyo, mung sepisan
Ayo kabeh manungso, podo ngabekti marang sing kuoso
Ojo mung nggawe, kesukaane alam dunyo
Ayo podo ngabekti, bebarengan

Ojo nggawe kesusahane,
Marang konco lan kancane
Lan ojo ngece marang kawulo alit

Urip ning alam dunyo, mung sepisan
Ayo kabeh manungso, podo ngabekti marang sing kuoso
Ojo mung nggawe, kesukaane alam dunyo
Ayo podo ngabekti, bebarengan

reff :

Ojo nggawe kesusahane,
Marang konco lan kancane
Lan ojo ngece marang kawulo alit

Urip ning alam dunyo, mung sepisan
Ayo kabeh manungso, podo ngabekti marang sing kuoso
Ojo mung nggawe, kesukaane alam dunyo
Ayo podo ngabekti, bebarengan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=gtGhYW2vD1w

Pada Demene

Lirik Lagu ke-800 Pada Demene
Ciptaan : A.A.Gatot
Vokal : Dadang Anesa
Produksi : Dian Records

WIS LANGKA HARAPAN, KULA BAKAL BARENGAN
NAJAN PADA DEMENE, TAPI ANGEL KLAKONE
KAKANG DUE RABI, KULA DUE LAKI

GETUN SETENGAH MATI, ORA BISA NDUWENI
KULA MUNG BISA MANDENG, ASAL SERING KEDELENG
RASANE SENENG, RUMASA WONG DEMEN

reff :

NAJAN ADOH-ADOHAN,
NANGING BATINE KULA SLALU BARENGAN

SAMPE KAPAN WAKTUNE,
SABAR TEK TUNGGU, NGADANG BAE DUDANE
KALIANG…, KABUR NING KALI
SELAWASE KULA NGENTENI

GETUN SETENGAH MATI, ORA BISA NDUWENI
KULA MUNG BISA MANDENG, ASAL SERING KEDELENG
RASANE SENENG, RUMASA WONG DEMEN

reff :

NAJAN ADOH-ADOHAN,
NANGING BATINE KULA SLALU BARENGAN

SAMPE KAPAN WAKTUNE,
SABAR TEK TUNGGU, NGADANG BAE DUDANE
KALIANG…, KABUR NING KALI
SELAWASE KULA NGENTENI

WIS LANGKA HARAPAN, KULA BAKAL BARENGAN
NAJAN PADA DEMENE, TAPI ANGEL KLAKONE
KAKANG DUE RABI, KULA DUE LAKI

GETUN SETENGAH MATI, ORA BISA NDUWENI
KULA MUNG BISA MANDENG, ASAL SERING KEDELENG
RASANE SENENG, RUMASA WONG DEMEN

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YLvLd_0mz5Q

Racun Cinta

Racun Cinta
Ciptaan : Almin Said
Vokal : Dadang Anesa
Produksi : Dian Records

Pisah sedina, ati sun gelisah
Katon bae kaya ning mata
Mengkenen temen, wong lagi demen
Ditinggal kangen…

Rindu ning ati, langka sing nambani
Lamon dudu kekasih hati
Kang kula melu, karo sampean emong pisahan
Pisah sedina, ati sun gelisah

reff :

Yen wis kelingan, kadang nangis dewekan
Apa racune cinta, nyebar seluruh jiwa
Bli kuat nahan rindu sing berat

Klalen ning mangan, uga klalen ning dangdan
Aduh tulungi mama, kula tambane apa
Yen edan, kula anake sapa

Rindu ning ati, langka sing nambani
Lamon dudu kekasih hati
Kang kula melu, karo sampean emong pisahan
Pisah sedina, ati sun gelisah

reff :

Yen wis kelingan, kadang nangis dewekan
Apa racune cinta, nyebar seluruh jiwa
Bli kuat nahan rindu sing berat

Klalen ning mangan, uga klalen ning dangdan
Aduh tulungi mama, kula tambane apa
Yen edan, kula anake sapa

Rindu ning ati, langka sing nambani
Lamon dudu kekasih hati
Kang kula melu, karo sampean emong pisahan
Rindu ning ati, langka sing nambani

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5Iy2r7Y8–s